Supa Crema de Spanac - de post, pregatita cu blenderul Oster

Aproape ca este de necrezut cum din cateva ingrediente simple putem sa obtinem preparate delicioase. Gata in mai putin de 30 de minute, supa crema de spanac nu numai ca ne salveaza atunci cand ne luptam cu timpul, dar este si plina de vitamine.

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o legatura de spanac, curatat si spalat (cam 1,5 kg inainte de a-l curata)
  • o ceapa curatata si spalata
  • 2 cartofi medii, curatati si spalati
  • 2 linguri cu ulei
  • 500 ml de supa de legume
  • piper proaspat macinat
  • 4 fire de ceapa verde, curatate si spalate
  • Sare

Mod de preparare

Taiem ceapa verde in rondele, ceapa uscata in bucati mari si cartofii in cuburi. Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam ceapa (si cea verde si cea uscata) si cartofii, amestecam si calim 2 minute. Turnam supa si lasam sa fiarba pana cand legumele sunt moi. Punem treptat spanacul. Daca aveti, puteti sa puneti si cateva fire de leurda. Amestecam usor pana cand scade si adaugam toate frunzele de spanac. Acoperim oala cu un capac si lasam supa sa fiarba 5 minute. Inchidem aragazul si lasam supa sa se racoreasca usor. Turnam supa de legume in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixam pana cand obtinem o supa crema fina. Condimentam cu sare si piper macinat, amestecam si gustam. Servim calda, cu crutoane.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...