Pieptul de pui poate deveni o masa sofisticata daca ii faci cu condimente bune. Reteta video de mai jos te va ajuta sa iti iasa perfect!
Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius;
Taie fiecare piept de pui pe jumatate, pentru a realiza 4 bucati;
Optional puteti bate puiul cu un ciocan de carne pentru a-l subtia putin;
Asezoneaza ambele parti cu sare si piper;
Amesteca cele 2 tipuri de mustar si uleiul de masline.
Intr-un atasament cu tocator de blender, adauga parmezanul ras, ierburile de provence ( sau amestescul de cimbru, oregano, rozmarin, busuioc), usturoi granulat, condiment pentru pui Kamis, parmezan si pesmet auriu
Macina totul impreuna.
Unge pieptul de pui cu mustarul (folosind o pensula) si trece-l prin compozitia tocata;
Pune bucatile de pui intr-o tava cu hartie de copt si bag-o in cuptor la 180 de grade C, pentru 10 min;
Presara patrunjel deasupra.
O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti