O salata gustoasa pefecta pentru post
Incepem prin a curata si a fierbe cartofii. Pentru ca eu ajung acasa destul de tarziu, am optat pentru a-i fierbe taiati direct cubulete, dar voi, daca aveti mai mult timp, ii puteti coace sau fierbe in coaja. Sfecla rosie din borcan sau fiarta in coaja, o curatam si o taiem fasii subtiri. Ceapa o taiem cubulete. Ciupercile curatate bine, sa nu aiba pamant, le feliem. Spanacul trebuie spalat si el foarte bine, frunza cu frunza si il lasam sa se scurga de apa. Intr-o tigaie incinsa, punem ciupercile si presaram pe ele sare, in cateva minute or sa inceapa sa lase apa si se vor gati. Le lasam pe foc, pana cand scade apa lasata de ele. Le scoatem din tigaie intr-un bol. In aceeasi tigaie, fara sa o spalam, punem frunzele de spanac si le lasam sa se inmoaie putin. Le scoatem si pe ele intr-un vas. Punem in tigaie ulei si calim ceapa. Cand ceapa este moale, punem boiaua afumata si cartofii fierti. Asezonam cu sare si piper negru si amestecam. Intr-un vas de salata, punem sfecla rosie taiata fasiii, atat cat sa acopere fundul vasului. Punem peste ea cartofii, apoi urmeaza spanacul si ciupercile. Deasupra eu am pus bucati de sfecla rosie.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii