O salata de primavara, usoara si gustoasa.
Spalam si punem sfecla la copt.
Radem morcovul, cartoful dulce si gulia si tocam ceapa verde, ardeiul,napul si ridichile.
Scoatem semintele de rodie si tocam tofu cubulete.
Dupa ce se racoreste un pic sfecla o curatam. o taiem bucati si o blendam cu ulei de rapita, suc de lamaie si putina sare.
Amestecam toate legumele intrun castron incapator, adaugam sosul de sfecla, apoi tofu, maslinele si alunele.
Potrivim gustul de sare si servim.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii