Salata primavaratica de post

O salata de primavara, usoara si gustoasa.

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa
Salata primavaratica de post

Ingrediente

  • 3 napi
  • 1 cartof dulce
  • 1 gulie
  • 1 morcov
  • un castronel rucola
  • 1 castronel baby spanac
  • 1 legatura ridichi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei capia
  • 1 rodie
  • 1 sfecla
  • 300 g tofu cu chimen
  • 200 g masline
  • 150 g alune prajite si sarate
  • sare
  • ulei de rapita
  • sucul de la 1/2 lamaie

Mod de preparare

Spalam si punem sfecla la copt.

Radem morcovul, cartoful dulce si gulia si tocam ceapa verde, ardeiul,napul si ridichile.

Scoatem semintele de rodie si tocam tofu cubulete.

Dupa ce se racoreste un pic sfecla o curatam. o taiem bucati si o blendam cu ulei de rapita, suc de lamaie si putina sare.

Amestecam toate legumele intrun castron incapator, adaugam sosul de sfecla, apoi tofu, maslinele si alunele.

Potrivim gustul de sare si servim.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori