Salata berlineza

Carnea fiarta se amesteca cu cartofii fierti taiati cuburi, cu ceapa taiata marunt, astravetii acri si ardeii, de asemenea taiati cuburi. Se toarna de

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita fiarta
  • cartofi fierti
  • 2 cepe taiate marunt
  • castraveti acri taiati cuburi
  • ardei gras taiat cuburi; pentru sos: maioneza
  • ketchup
  • mustar
  • boia
  • sare
  • piper; pentru decor se folosesc frunze de salata verde si frunze de patrunjel

Mod de preparare

Carnea fiarta se amesteca cu cartofii fierti taiati cuburi, cu ceapa taiata marunt, astravetii acri si ardeii, de asemenea taiati cuburi. Se toarna deasupra sosul format din: maioneza amestecata cu ketchup, boia, sare, piper.


Se decoreaza cu oua fierte, frunze de patrunjel si salata verde

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide