Iti voi arata o reteta buuuna de tot, pentru un aperitiv nelipsit de pe masa de sarbatori: Salata boeuf, cu maioneza facuta in casa!
Cel mai bine este sa fierbi legumele si carnea cu cateva ore inainte, sa aiba timp sa se raceasca bine, iar in supa ramasa pune niste taietei si vei avea un pranz savuros! Curata apoi cartofii de coaja si taie-i cubuleteTaie apoi radacinoasele fierte tot in cuburi mici si carnea de vitel la fel
Pune-le pe toate intr-un castron mareToaca apoi gogosarii si castravetii murati cubulete (atentie la degete!) si pune-i mai intai intr-o sita, sa se scurga lichidul in exces, apoi rastoarna-i in castronul de salata
Condimenteaza cu sare si piper dupa gust si amesteca bine toate ingredientele. Lasa castronul deoparte si prepara maionezaMixeaza galbenusul de ou fiert cu cel crud, mustarul si sarea. Uite, eu adaug uleiul putin cate putin, in fir subtire pana incepe sa se ingroaseIncorporeaza bine uleiul inainte sa pui din nouLa final, adauga zeama de lamaie si maioneza este gata!
Pune in salata cateva linguri de maioneza si omogenizeaza bine. Poti adauga mai multa sau mai putina maioneza, in functie de gust.
Poti servi salata boeuf cu paine prajita si cubulete de masline
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii