Se fierbe si se amesteca cu miezul de paine inmuiat in lapte si stors. Se freaca bine cu lingura de lemn, adaugand cite putin ulei. Se pune lamaie, s
Se fierbe si se amesteca cu miezul de paine inmuiat in lapte si stors. Se freaca bine cu lingura de lemn, adaugand cite putin ulei.
Se pune lamaie, sare si piper dupa gust.
Cine doreste, poate sa adauge inainte de a servi si putina ceapa tocata marunt.
Se asaza frumos pe farfurie, se pun imprejur foi de salata verde si masline.
Pofta buna!
Va recomandam si alte mancaruri:
Salata de castraveti
Garnitura de orez si mazare
Ghiveci cu afumatura
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti