Salata de creier

Se curata pestele de pielita si oase, se desfac maslinele inlaturind simburii si se toaca marunt, apoi se trec prin sita. Tot astfel se procedeaza cu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 creier de vita
  • 75g masline
  • 100g sardele(in lipsa 1/2 hering tinut in apa timp de 2-3 ore)
  • 150g ulei
  • 1 lamiie

Mod de preparare

Se curata pestele de pielita si oase, se desfac maslinele inlaturind simburii si se toaca marunt, apoi se trec prin sita. Tot astfel se procedeaza cu creierul fiert in apa cu putina sare si otet. Se amesteca totul bine si se freaca adaugind uleiul putin cite putin(ca la icre). Cind pasta devine spumoasa, se adauga zeama de la ½ lamiie si se mai bate cu lingura citeva minute. Se asaza pe o farfurie.
Se garniseste cu jumatate lamiie taiata felioare foarte subtiri

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de rosii cu dovlecel servita cu rulouri din foietaj

Pentru că ador roșiile de grădină bine coapte, iar supele cu gust intens de roșii sunt preferatele mele, am preparat o...

Supa crema de rosii cu dovlecel servita cu rulouri din foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca