Salata de mazare, ridichi si carne de vita

In apa clocotita pune mazarea timp de un minut, scurge mazarea si se pune in apa cu gheata pentru a opri procesul de fierbere. Se incinge o tigaie cu

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ulei de masline
  • 1 antricot de muschi de vita fara grasime
  • aproximativ 350 gr
  • o capatana mica si frageda de salata verde
  • 200 gr ridichi (taiate felii)
  • 200 gr mazare verde
  • o legatura mica de frunze de menta
  • 3 linguri de smantana
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 1/2 lingura crema de hrean

Mod de preparare

In apa clocotita pune mazarea timp de un minut, scurge mazarea si se pune in apa cu gheata pentru a opri procesul de fierbere.

Se incinge o tigaie cu gratar. Se unge antricotul cu ulei pe amele parti si se condimenteaza bine. Se prajeste carnea timp de 1 minut pe fiecare parte pana se rumeneste. Se ia tigaia de pe foc si se lasa carnea la racit 5 minute.

Se aranjeaza salata pe doua farfurii, se taie carnea in felii subtiri de 1 cm pe care le amesteci cu ridichile, mazarea si menta. Aseaza antricotul si compoziti cu mazare peste frunzele de salata.

Intr-un bol, agita smantana, hreanul si mustarul cu destula apa cat sa se formeze o compozitie consistenta. Se condimenteaza cu sare si piper. Se pune amestecul peste salata.
Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pernute crocante din mamaliguta

Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...

Pernute crocante din mamaliguta
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca