Concurs RETETE DIETETICE. Este o salata gustoasa, rapida si foarte buna.
Cuscusul se pune intr-un castron si se toarna apa fierbinte proportional. (la 4 linguri cuscus, cam 300 ml apa fiarta). Se acopera si se lasa asa pana se umfla (cam 20 minute). Intre timp, se curata de seminte si filamente albe ardeiul rosu. Morcovul se da pe razatoarea mica. Rosiile se pun in apa fiarta un minut si apoi se decojesc de coaja. Rosiile, castravetele si ardeiul rosu se taie cubulete marunte. Apoi, se amesteca toate cu cuscusul umflat. Se potriveste gustul de sare, apoi se adauga uleiul, sucul de lamaie si frunzele de patrunjel tocate marunt. Se amesteca bine si se umple cu aceasta salata ardeiul galben taiat in doua (se pastreaza codita).
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti