Banadura Salata B' Kizbara - Salata arabeasca de rosii

Rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se taie in felii si se adauga coriandru. Separat se pregateste sosul. Se amesteca sucul de lamiie cu piperu

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru salata : 0
  • 5 kg rosii
  • 1 lingurita coriandru; pentru sos: sucul de la jumatate de lamiie
  • piper
  • sare
  • 2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se taie in felii si se adauga coriandru. Separat se pregateste sosul. Se amesteca sucul de lamiie cu piperul (din belsug, sa fie picant), sarea. Se toarna uleiul si se amesteca bine sosul. Se toarna peste rosii si se da la rece circa un sfert de ora inainte de a se servi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chifle umplute (reteta video)

chifle umplute cu branza si pulpe de pui ,este o reteta foarte delicioasa.

Chifle umplute (reteta video)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca