1.Se incinge cuptorul la 200 °C. 2. Se pun legumele intr-o tava mara, se presara seminte de coriandru, ulei, sare si piper. 3. Se aranjeaza totul
1.Se incinge cuptorul la 200 °C.
2. Se pun legumele intr-o tava mara, se presara seminte de coriandru, ulei, sare si piper.
3. Se aranjeaza totul intr-un singur strat si se da la cuptor pentru 45 de minute.
4. Se pune tava pe foc, iar apoi se adauga rosiile si nautul, amestecandu-se cu grija.
5. Se asezoneaza dupa gust, se stropeste cu ulei de masline, si se presara deasupra foi de coriandru.
Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa