Legume de vara rumenite cu naut si rosii

1.Se incinge cuptorul la 200 °C. 2. Se pun legumele intr-o tava mara, se presara seminte de coriandru, ulei, sare si piper. 3. Se aranjeaza totul

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dovlecei taiati mare
  • 1 vanata
  • 3 catei de usturoi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 cartofi mari pentru copt
  • 1 ceapa tocata
  • 1 lingurita seminte de coriandru
  • 4 linguri ulei de masline
  • 400 g rosii
  • 400 g naut
  • frunze de coriandru

Mod de preparare

1.Se incinge cuptorul la 200 °C.

2. Se pun legumele intr-o tava mara, se presara seminte de coriandru, ulei, sare si piper.

3. Se aranjeaza totul intr-un singur strat si se da la cuptor pentru 45 de minute.

4. Se pune tava pe foc, iar apoi se adauga rosiile si nautul, amestecandu-se cu grija.

5. Se asezoneaza dupa gust, se stropeste cu ulei de masline, si se presara deasupra foi de coriandru.
Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...