1.Se incinge cuptorul la 200 °C. 2. Se pun legumele intr-o tava mara, se presara seminte de coriandru, ulei, sare si piper. 3. Se aranjeaza totul
1.Se incinge cuptorul la 200 °C.
2. Se pun legumele intr-o tava mara, se presara seminte de coriandru, ulei, sare si piper.
3. Se aranjeaza totul intr-un singur strat si se da la cuptor pentru 45 de minute.
4. Se pune tava pe foc, iar apoi se adauga rosiile si nautul, amestecandu-se cu grija.
5. Se asezoneaza dupa gust, se stropeste cu ulei de masline, si se presara deasupra foi de coriandru.
Pofta buna!
Cand vreau ceva dulce, rapid si mai ales de post mereu fac strudele cu mere. Zahar brun, zahar bourbon si scortisoara si e...
Desert - Strudele de post cu mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj