Pasta de avocado

O nouă variantă, îmbunătățită a pastei de avocado ;)

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucată avocado
  • 1 bucată ceapă roşie
  • 1 căţel usturoi
  • 1 bucată lămâie
  • ½ de lingură ulei de nucă
  • ½ de lingură ulei de măsline
  • ½ de linguriţă sare de mare
  • piper alb după gust

Mod de preparare

Ceapa şi usturoiul se curăţă, apoi se taie în patru şi se pun în blender.

Fructul de avodaco se taie în două, apoi se scoate miezul şi se adaugă peste ceapă şi usturoi, se stropeşte imediat cu zeamă de lămâie, apoi se adaugă cele două feluri de ulei, se asezonează de sare şi piper, apoi se mixează până ce se obţine o cremă omogenă.

Se serveşte ca atare, pe pâine sau alături de o friptură saţioasă ;)

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Risotto cu pui si legume

Risotto cu pui si legume
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii