Pasta de avocado

O nouă variantă, îmbunătățită a pastei de avocado ;)

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucată avocado
  • 1 bucată ceapă roşie
  • 1 căţel usturoi
  • 1 bucată lămâie
  • ½ de lingură ulei de nucă
  • ½ de lingură ulei de măsline
  • ½ de linguriţă sare de mare
  • piper alb după gust

Mod de preparare

Ceapa şi usturoiul se curăţă, apoi se taie în patru şi se pun în blender.

Fructul de avodaco se taie în două, apoi se scoate miezul şi se adaugă peste ceapă şi usturoi, se stropeşte imediat cu zeamă de lămâie, apoi se adaugă cele două feluri de ulei, se asezonează de sare şi piper, apoi se mixează până ce se obţine o cremă omogenă.

Se serveşte ca atare, pe pâine sau alături de o friptură saţioasă ;)

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii