Salata bavareza

Se spala bine merele si se taie bucatele, fara a se curata de coaja. Se taie si cascavalul si frunzele de salata, se asezoneaza si se amesteca totul c

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere mari
  • 200 gr. cascaval (cit mai aromat)
  • maioneza
  • sare
  • piper
  • salata verde
  • iaurt

Mod de preparare

Se spala bine merele si se taie bucatele, fara a se curata de coaja. Se taie si cascavalul si frunzele de salata, se asezoneaza si se amesteca totul cu maioneza care a fost intai "diluata" cu 2 linguri de iaurt.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...