Salata berlineza

Curata cartofii, taie-i cuburi mari si pune-i la fiert in apa cu sare. Toaca varza fideluta si freac-o cu sare. Scurge cartofii si lasa-i la racorit.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cartofi
  • 1 sfert dde varza rosie
  • 300 gr kaizer
  • 1 ceapa rosie
  • 1 para verde
  • 1 legatura leustean
  • 6 linguri otet alb din vin
  • 4 linguri cu ulei
  • sare

Mod de preparare

Curata cartofii, taie-i cuburi mari si pune-i la fiert in apa cu sare. Toaca varza fideluta si freac-o cu sare. Scurge cartofii si lasa-i la racorit. intre timp, prajeste kaizerul taiat felii subtiri intr-o tigaie fara ulei. Scoate-i cotorul si taie para felii. ceapa tai-o solzisori. Amesteca totul, drege cu sare si pune ulei, otet si leusteanul taiat cat mai subtire.
Alte retete:

Salata de spanac cu branza

Salata de boeuf

Salata vinete

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide