Salata berlineza

Curata cartofii, taie-i cuburi mari si pune-i la fiert in apa cu sare. Toaca varza fideluta si freac-o cu sare. Scurge cartofii si lasa-i la racorit.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cartofi
  • 1 sfert dde varza rosie
  • 300 gr kaizer
  • 1 ceapa rosie
  • 1 para verde
  • 1 legatura leustean
  • 6 linguri otet alb din vin
  • 4 linguri cu ulei
  • sare

Mod de preparare

Curata cartofii, taie-i cuburi mari si pune-i la fiert in apa cu sare. Toaca varza fideluta si freac-o cu sare. Scurge cartofii si lasa-i la racorit. intre timp, prajeste kaizerul taiat felii subtiri intr-o tigaie fara ulei. Scoate-i cotorul si taie para felii. ceapa tai-o solzisori. Amesteca totul, drege cu sare si pune ulei, otet si leusteanul taiat cat mai subtire.
Alte retete:

Salata de spanac cu branza

Salata de boeuf

Salata vinete

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...