Salata Birmingham

Se fierb cartofii in coaja, apoi se lasa sa se raceasca. Se curata, se taie rondele si se pun intr-un castron. Se adauga peste ei ceapa rasa, ouale f

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 6 castraveti murati
  • 3 sfecle
  • 100 gr mustar
  • 1 salata verde
  • 100 gr maioneza
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, apoi se lasa sa se raceasca. Se curata, se taie rondele si se pun intr-un castron. Se adauga peste ei ceapa rasa, ouale fierte, tocate marunt, castravetii taiati marunt, sfecla taiata feliute, piper, boia si sare. Se amesteca, apoi se unge o forma cu un strat gros de mustar, se pun ingredientele si se niveleaza. Se lasa la frigider 30 de minute. Se pun un strat de frunze de salata pe un platou, se rastoarna salata scoasa din frigider, iar deasupra se toarna un strat de maioneza.


Se serveste ornata cu patrunjel verde.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Cartofi la cuptor Placinta de dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...