Salata bulgareasca de vara

Este o salata de vara care se prepara din toate zarzavaturile ce se pot manca crude ca: rosii, ardei, castraveti, ceapa, taiate toate in felii subtiri

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 250 g rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 castravete
  • 2 cepe
  • 3 linguri de ulei
  • 1lingura de otet
  • sare.

Mod de preparare

Este o salata de vara care se prepara din toate zarzavaturile ce se pot manca crude ca: rosii, ardei, castraveti, ceapa, taiate toate in felii subtiri, la care se adauga felii de castraveti fierti. Se face sosul din ulei, otet si sare si se amesteca.


Imprejur se pun frunze de salata verde, masline, sau felii de oua rascoapte.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...