Salata chinezeasca

Se taie varza fideluta, morcovii si castravetii se dau pe razatoarea mare, usturoiul de toaca marunt (in nici un caz nu se zdrobeste in presa). Separa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 varza
  • 3 morcovi
  • 2 castraveti
  • 5-6 catei usturoi
  • 3 linguri zahar
  • otet dupa gust
  • ardei rosu iute sau praf de chili (1/2 lingurita)
  • piper

Mod de preparare

Se taie varza fideluta, morcovii si castravetii se dau pe razatoarea mare, usturoiul de toaca marunt (in nici un caz nu se zdrobeste in presa). Separat se prepara o marinata din otet (cca 1/2 pahar), zahar si praf de chili sau ardei rosu iute taiat feliute subtiri. Se amesteca bine pina cind se dizolva zaharul. Se toarna peste legume si se pune piper dupa gust. Nu se foloseste deloc sare, intrucit ii schimba total gustul.
Se poate servi dupa cca 1 h, dar este si mai buna a doua zi, dupa ce legumele au absorbit otetul. Are un gust dulce-acrisor, picant.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute din somon

M-au tentat mult preparatele lui Laurici si ale lui Alex cu somon. Am reusit sa cumpar un somon proaspat, l-am curatat,...

Chiftelute din somon
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca