Salata cipriota

Salata cipriota se serveste cu paine proaspata. Pnetru aceasta se taie rosia in felii. Se taie ceapa felii subtiri si se adauga la rosii. Se adauga restul ingredientelor.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • dulceaga si nu prea iute
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de otet balsamic
  • 1 - 1 1/2 lingurita oregano
  • sare

Mod de preparare

Pentru salata ciprioata se taie rosia in felii.
Se taie ceapa felii subtiri si se adauga la rosii.
Se adauga restul ingredientelor,mai putin sarea.
Se amesteca si se da la rece.
Se sareaza inainte de a servi.


Salata se serveste cu paine proaspata.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Tochitura cu mamaliga

Tochitura cu mamaliga
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii