Salata cu ciuperci

Ciupercile se curata si se taie in sferturi, apoi se fierb cateva minute in apa sarata cu o lingura de otet, cu atentie, sa nu se inmoaie. Se strecoar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame ciuperci marunte
  • 1 lingura otet din vin alb
  • putin suc de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper negru
  • un catel de usturoi
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se taie in sferturi, apoi se fierb cateva minute in apa sarata cu o lingura de otet, cu atentie, sa nu se inmoaie. Se strecoara si se scurg. Amestecam bine uleiul, sarea, piperul, sucul de lamiae si se usturoiul zdrobit. Acest sos se toarna peste ciuperci si se amesteca bine. Se presara deasupra patrunjelul verde si se lasa sa stea, acoperit, timp de o ora. Daca este nevoie, inainte de servire se mai condimenteaza.
Alte retete recomandate

Salata de conopida

Salata rosii

S

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de Craciun, in straturi

Vazusem aceasta prajitura pe un site unguresc si tare mi-a placut cum arata. M-am uitat peste ingrediente si am zis sa incerc...

Desert prajitura de Craciun, in straturi
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii