Taiem smochinele in patru apoi le punem la calit intr-o tigaie impreuna cu vinul rosu. Adaugam zaharul si batonul de scortisoara si lasam compozitia
Taiem smochinele in patru apoi le punem la calit intr-o tigaie impreuna cu vinul rosu.
Adaugam zaharul si batonul de scortisoara si lasam compozitia pe foc pana ce obtineti o reductie. Intre timp, taiem branza in cuburi suficient de mari.
Amestecati toate sortimentele de salata, apoi adaugati branza si smochinele.
Asezonam dupa gust cu sosul obtinut dupa fierberea smochinelor.
Alte salate
Salata cu piept de pui
Salata cu peste
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii