se spala legumele, se taie rosia, ardeii si prazul in feliute cat mai subtiri; se curata marul de coaja, se curata cotorul, si se taie la fel; morcovu
se spala legumele, se taie rosia, ardeii si prazul in feliute cat mai subtiri; se curata marul de coaja, se curata cotorul, si se taie la fel; morcovul se curata si se taie si el in rondele subtiri(1 mm grosime) sau se da pe razatoare; se amesteca toate ingredientele cu maioneza si cu zeama de lamaie, sarea si eventual piperul, daca doriti, asezati ingredientele in straturi subtiri, alternand cu maioneza si cu putina branza rasa (cas sau telemea nesarata de vaci) fara sa amestecati.
Este un tort senzational de bun! De ce? Pentru ca e cu ciocolata .... :P iar iubitorii de ciocolata stiu despre ce vorbesc.
Desert tort cu crema de ciocolata si romGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa