Salata se taie marunt , ridichiile in felii subtiri iar ceapa si castravetele rondele. Se pune totul intr-un castron si se amesteca. Din feliile de su
Salata se taie marunt , ridichiile in felii subtiri iar ceapa si castravetele rondele. Se pune totul intr-un castron si se amesteca. Din feliile de sunca se fac cornete care se umplu cu amestecul de legume. Pentru a nu se desface se prind cu scobitori fine, pentru aperitive. Verdeturile se toaca foarte fin, se amesteca cu otet, ulei, sare si piper dupa gust. Se toarna peste salata.
La servire se pot adauga crutoane sau felii de bagheta prajite. In loc de mortardella se poate folosi sunca sau parizerul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa