Salata cu nuci

Se taie fasii andivele si ruccola. Separat, se amesteca otetul cu sucul de lamaie, mierea, mustarul, sare, piperul si se adauga uleiul treptat. Se toa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 andive
  • 125 ruccola
  • 12 lingura otet
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 1 lingura miere
  • 1 varf de cutit mustar
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de nuci
  • 2 pere
  • 120 gr branza albastra
  • 4 linguri nuci

Mod de preparare

Se taie fasii andivele si ruccola. Separat, se amesteca otetul cu sucul de lamaie, mierea, mustarul, sare, piperul si se adauga uleiul treptat. Se toarna jumatate din amestec peste salata, apoi se asaza deasupra felii de pere curatate si se toarna restul de dressing. Se adauga bucatele de branza albastra si nucile tocate marunt.


Salata se serveste imediat.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Legume la cuptor
Cartofi la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide