Salata cu nuci

Se taie fasii andivele si ruccola. Separat, se amesteca otetul cu sucul de lamaie, mierea, mustarul, sare, piperul si se adauga uleiul treptat. Se toa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 andive
  • 125 ruccola
  • 12 lingura otet
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 1 lingura miere
  • 1 varf de cutit mustar
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de nuci
  • 2 pere
  • 120 gr branza albastra
  • 4 linguri nuci

Mod de preparare

Se taie fasii andivele si ruccola. Separat, se amesteca otetul cu sucul de lamaie, mierea, mustarul, sare, piperul si se adauga uleiul treptat. Se toarna jumatate din amestec peste salata, apoi se asaza deasupra felii de pere curatate si se toarna restul de dressing. Se adauga bucatele de branza albastra si nucile tocate marunt.


Salata se serveste imediat.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Legume la cuptor
Cartofi la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...