Salata cu paste este un fel de mancare foarte satios, usor de facut si preferat de toata lumea, mai ales in zilele toride de vara.
Pastele se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa, apoi se toarna peste ele o cana de apa rece si se lasa la scurs.
Legumele se spala foarte bine, se taie julien si se pun peste paste. Se adauga maslinele, verdeata tocata, sarea, piperul, zeama de lamaie, apoi sosul si se amesteca usor.
Pofta buna!
Puteti adauga in salata, carne si alte feluri de legume.
Un aperitiv de post, potrivit pentru cina, sau chiar pachetelul de scoala/servici. Am folosit aluat gata preparat de post,...
Mini tarte cu verdeturi de primavara, ciuperci si tofuOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj