Salata cu paste si legume

Retete dietetice Este o salata satioasa si sanatoasa!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste fainoase
  • castraveti
  • rosii
  • ceapa rosie
  • ardei gras rosu
  • masline negre
  • otet balsamic dupa gust
  • sare roz de Hymalaia
  • cas de vaca ras
  • oregano uscat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp, se pregatesc legumele. Castravetii se curata de coaja si se taie rondele, apoi in doua jumatati. Rosiile se spala si se taie cuburi. Ardeiul gras se taie cubulete mici. Ceapa rosie se taie julienne. Pastele se strecoara, se dau sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine. Intr-un castron mai larg, se pun pastele si legumele taiate. Se adauga sare si otet balsamic dupa gust si se amesteca bine. Se stropesc cu putin ulei de masline. Se decoreaza cu masline negre, oregano si cas ras. Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu ciuperci si carne de curcan

Nu sunt multe de spus, este o reteta simpla, cu aluat fraged cu unt si umplutura de carne si ciuperci. O tarta buna de luat...

Tarta cu ciuperci si carne de curcan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca