Varza de Bruxelles se curata, se spala in mai multe ape. Se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare, lasandu-se sa fiarba circa 20 min, dupa car
Varza de Bruxelles se curata, se spala in mai
multe ape.
Se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare,
lasandu-se sa fiarba circa 20 min, dupa care se
tarul, se amesteca cu uleiul, picurat cate putin, sare,
piper si zeama de lamaie sau otet, dupa gust, si se
rastoarna peste conopida.
Salata poate fi dreasa numai cu ulei si cu otet; sau cu maioneza.
Alte salate recomandate
Salata orientala
Salata vinete
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii