Varza de Bruxelles se curata, se spala in mai multe ape. Se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare, lasandu-se sa fiarba circa 20 min, dupa car
Varza de Bruxelles se curata, se spala in mai
multe ape.
Se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare,
lasandu-se sa fiarba circa 20 min, dupa care se
tarul, se amesteca cu uleiul, picurat cate putin, sare,
piper si zeama de lamaie sau otet, dupa gust, si se
rastoarna peste conopida.
Salata poate fi dreasa numai cu ulei si cu otet; sau cu maioneza.
Alte salate recomandate
Salata orientala
Salata vinete
Zilele trecute tot ma uitam pe internet dupa niste retete de dulciuri de post.Cand am vazut pe pagina Laurei Sava acest chec...
Chec cu cacao de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj