Salata cu varza Bruxelles

Varza de Bruxelles se curata, se spala in mai multe ape. Se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare, lasandu-se sa fiarba circa 20 min, dupa car

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg varza de Bruxelles
  • 1 lamaie
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Varza de Bruxelles se curata, se spala in mai

multe ape.

Se pune la fiert in apa clocotita cu putina sare,

lasandu-se sa fiarba circa 20 min, dupa care se

tarul, se amesteca cu uleiul, picurat cate putin, sare,

piper si zeama de lamaie sau otet, dupa gust, si se

rastoarna peste conopida.

Salata poate fi dreasa numai cu ulei si cu otet; sau cu maioneza.
Alte salate recomandate

Salata orientala

Salata vinete

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...