Salata de anghinare

Anghinarea intrebuintata la salata trebuie sa fie tanara. Se taie varfurile frunzelor si se oparesc sau se fierb putin, apoi se scurg si se pun intr-u

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 anghinare
  • 1 pahar apa
  • 1 pahar vin
  • 1 sfert pahar bulion de rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Anghinarea intrebuintata la salata trebuie sa fie tanara. Se taie varfurile frunzelor si se oparesc sau se fierb putin, apoi se scurg si se pun intr-un vas cu apa, impreuna cu vinul, bulionul de rosii, sare, piper. Se lasa sa fiarba pana scade complet.
Se serveste rece, stropita cu ulei de mssline.

Alte retete culinare:

Zacusca de ciuperci

Chiftele

Mancare de mazare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...