Anghinarea intrebuintata la salata trebuie sa fie tanara. Se taie varfurile frunzelor si se oparesc sau se fierb putin, apoi se scurg si se pun intr-u
Anghinarea intrebuintata la salata trebuie sa fie tanara. Se taie varfurile frunzelor si se oparesc sau se fierb putin, apoi se scurg si se pun intr-un vas cu apa, impreuna cu vinul, bulionul de rosii, sare, piper. Se lasa sa fiarba pana scade complet.
Se serveste rece, stropita cu ulei de mssline.
Alte retete culinare:
Zacusca de ciuperci
Chiftele
Mancare de mazare
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti