Coacem ardeii la foc iute, se pun intr-un vas adinc si se lasa acoperiti pina cind se racesc. Se curata de coaja, se spala coditele, se pun intr-un ca
Coacem ardeii la foc iute, se pun intr-un vas adinc si se lasa acoperiti pina cind se racesc. Se curata de coaja, se spala coditele, se pun intr-un castron si se sareaza. Se stropesc cu ulei fierbinte si cu otet, apoi se toarna deasupra mujdei de usturoi potrivit de iute. Se presara deasupra salatei marar tocat si se serveste ca salata de sezon la min-
carurile de legume sau la cele de carne.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii