Fierbem lintea intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 15 min. Se trece prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Se taie rondele ceapa verde si
Fierbem lintea intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 15 min. Se trece prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
Se taie rondele ceapa verde si se caleste putin in unt. Se toaca usturoiul.
Se curata rosiile si se taie felii. Se adauga la ceapa verde, impreuna cu usturoiul si se calesc putin.
Se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Se incinge cuptorul la 200 °C.
Se taie cuburi branza; se asaza intr-un castron, cu linte si amestecul de ceapa verde.
Dressing
Se amesteca otetul cu sare, piper, zahar si 2 linguri de ulei de masline.
Se amesteca salata.
Se taie felii painea-bagheta si se stropeste cu restul de ulei de masline.
Se frige pe gratarul cuptorului cca 5 min. Se repartizeaza salata in boluri si se presara nasturei.
Se serveste cu feliile de paine prajita.
Alte salate recomandate
Salata telina
Salata cruditati
Salata ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii