Salata de cartofi

Se fierb cartofii in coaja, se curata si cand sunt reci se taie felioare. Se toaca verdeturile si ceapa verde. Se amesteca toate. Sosul se prepara ast

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 2 lingurite mustar
  • 1 jumatate pahar ulei
  • zeama de lamaie
  • patrunjel verde tocat
  • hatmatuchi
  • 10 fire de ceapa verde

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si cand sunt reci se taie felioare. Se toaca verdeturile si ceapa verde. Se amesteca toate. Sosul se prepara astfel: se freaca mustarul cu lingura, se adauga uleiul si se freaca, se adauga verdeturile tocate si zeama de lamaie si se amesteca bine. Se toarna sosul peste cartofi, apoi se asaza in salatiera.
Se serveste rece.

Alte retete de salate:

Salata de ciuperci cu cartofi

Salata greceasca

Salata cu andive si ridichi

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...