Spalam bine cartofii si se fierb in apa cu sare cca 20 min. Se scurg si se lasa sa se racoreasca; nu se taie felii. Se da in fiert supa de carne si se
Spalam bine cartofii si se fierb in apa cu sare cca 20 min. Se scurg si se lasa sa se racoreasca; nu se taie felii.
Se da in fiert supa de carne si se toarna peste cartofii calzi; se lasa sa se patrunda cca 30 min.
Se toaca ceapa verde.
Ardeii grasi se lasa sa se scurga si se taie fasii. Se taie felii chorizo.
Toate acestea se amesteca impreuna cu cartofii.
Se amesteca mustarul cu otet, sare, piper si zahar.
Alte retete de salate
Salata de icre
Salata de ciuperci
Salata de cartofi
Ideal pentru aperitiv sau ca antreu acompaniate de o salata verde . Vedeti aicea si reteta clasica indiana cu curry si...
Mini Samosa cu cartof, ton si ricottaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj