Salata de cartofi cu branza telemea

Cartofii fierti in coaja, dupa ce se racesc, se cu- rata, se taie in felii. Se adauga ceapa taiata, ridichile, branza rasa si se potrivesc la gust de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 100 g ceapa sau 200 g ceapa verde
  • 300 g telemea
  • 1-2 legaturi ridichi de luna
  • 60 ml ulei
  • sare
  • piper
  • otet

Mod de preparare

Cartofii fierti in coaja, dupa ce se racesc, se cu-

rata, se taie in felii.

Se adauga ceapa taiata, ridichile, branza rasa si se

potrivesc la gust de otet, sare si piper.

Se amesteca usor si se asaza intr-o salatiera. Se

pot orna deasupra cu felii de rosii si de ardei gras.
Alte retete recomandate

Salata andive

Salata castraveti

Dressing salata

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...