Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Cit timp fierb cartofii, se prepara maioneza din doua galbenusuri de ou frecate cu uleiul, o lingura de
Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Cit timp fierb cartofii, se prepara maioneza din doua galbenusuri de ou frecate cu uleiul, o lingura de mustar (ca sa nu se taie), sare. Daca la un moment dat maioneza devine prea groasa se dilueaza cu doua linguri de zeama de lamaie. Soia (ingredient optional) se fierbe citeva minute in apa cu condimente, se scurge bine si se lasa sa se raceasca. Se curata cartofii, se taie cubulete, se lasa sa se raceasca. Se taie castraveciorii sau gogonelele in cubulete mici, se scurg de zeama pe care o lasa. Se pun toate ingredientele intr-un castron impreuna cu restul de mustar, se aduga sare si piper si se da la rece.
Se serveste in boluri ornate cu masline si fisii subtiri de gogosari murati
In aproape toate bucatariile lumii exista cate un tip de ardei umplut. In ceea ce priveste Peninsula Balcanica, in fiecare...
Ardei umpluti cu carne (Reteta Video)Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata