Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Cit timp fierb cartofii, se prepara maioneza din doua galbenusuri de ou frecate cu uleiul, o lingura de
Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Cit timp fierb cartofii, se prepara maioneza din doua galbenusuri de ou frecate cu uleiul, o lingura de mustar (ca sa nu se taie), sare. Daca la un moment dat maioneza devine prea groasa se dilueaza cu doua linguri de zeama de lamaie. Soia (ingredient optional) se fierbe citeva minute in apa cu condimente, se scurge bine si se lasa sa se raceasca. Se curata cartofii, se taie cubulete, se lasa sa se raceasca. Se taie castraveciorii sau gogonelele in cubulete mici, se scurg de zeama pe care o lasa. Se pun toate ingredientele intr-un castron impreuna cu restul de mustar, se aduga sare si piper si se da la rece.
Se serveste in boluri ornate cu masline si fisii subtiri de gogosari murati
Frageda si aromata cum nu ai mai mancat vreodata :) Trebuie sa marturisesc ca-mi place carnea. Imi place s-o pregatesc, sa...
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 LOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj