Cartofii se pun la fiert in coaja (necuratati), in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert si racit, se curata si se taie in felii subtiri, la fel ca si ceap
Cartofii se pun la fiert in coaja (necuratati), in
apa cu sare.
Dupa ce s-au fiert si racit, se curata si se taie in felii subtiri, la fel ca si ceapa.
Verdeata (patrunjel sau marar) se taie marunt.
Cartofii se amesteca impreuna cu ceapa intr-un castron si se potrivesc dupa gust, cu sare, piper, otet si ulei.
Se asaza pe platou sau intr-o salatiera, se presara cu verdeata, iar pe deasupra se orneaza cu masline unse cu ulei.
Alte retete recomandate
Salata boeuf
Salata pui
Salata fructe
Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam...
Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj