Se fierb cartofii, se curata calzi, se taie felii si se pun intr-un castron. Se toarna deasupra otetul indoit cu apa, la care se adauga zaharul si sar
Se fierb cartofii, se curata calzi, se taie felii si se pun intr-un castron. Se toarna deasupra otetul indoit cu apa, la care se adauga zaharul si sarea.
Se taie cepele felii foarte subtiri, se amesteca cu cartofii, se potriveste de sare, se acopera si se da la rece.
A doua zi se face o maioneza din 2 galbenusuri, cu ulei, sare, piper, si lamaie sau otet.
Se subtiaza cu apa, atit cit sa se poata amesteca usor cu salata de cartofi.
Se potriveste de sare si lamiie.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Pui cu mazare si morcovi in sos de smantana
Retete Montignac File de cod cu spanac
Bors de urzici cu ardei gras
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti