Salata de cartofi cu ceapa

Spalam legumele cu peria si se pun la fiert in apa calda cu sare. Se scot cind sint gata, se curata de coaja, se taie in forma de cuburi si se pun in

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2/2 kg cartofi
  • 1 lingurita de mustar
  • otet
  • sare
  • 1 ceasca de ulei
  • masline
  • 1 ceapa de apa
  • 1 scrumbie sarata
  • 2 oua fierte tari
  • 1 telina mijlocie

Mod de preparare

Spalam legumele cu peria si se pun la fiert in apa calda cu sare. Se scot cind sint gata, se curata de coaja, se taie in forma de cuburi si se pun in salatiera.

Se amesteca cu pestele fara oase si taiat felii, cu ouale tocate marunt, cu ceapa taiata felii si frecata cu sare, spalata in apa rece si bine scursa si cu jumatati de masline fara simburi.

Amestecul se omogenizeaza si se pune peste sosul facut din: o lingurita de mustar, frecat cu o lingura de otet, ulei pus putin cite putin, sare si piper macinat. Sosul

se toarna peste legume, se amesteca incet si se pune salatiera la rece.
Salata se serveste in aceeasi zi.

Alte retete retete care pot realiza un meniu de primavara

Tort cu mere

Ciorba de salata

Zacusca de ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii