Spalam legumele cu peria si se pun la fiert in apa calda cu sare. Se scot cind sint gata, se curata de coaja, se taie in forma de cuburi si se pun in
Spalam legumele cu peria si se pun la fiert in apa calda cu sare. Se scot cind sint gata, se curata de coaja, se taie in forma de cuburi si se pun in salatiera.
Se amesteca cu pestele fara oase si taiat felii, cu ouale tocate marunt, cu ceapa taiata felii si frecata cu sare, spalata in apa rece si bine scursa si cu jumatati de masline fara simburi.
Amestecul se omogenizeaza si se pune peste sosul facut din: o lingurita de mustar, frecat cu o lingura de otet, ulei pus putin cite putin, sare si piper macinat. Sosul
se toarna peste legume, se amesteca incet si se pune salatiera la rece.
Salata se serveste in aceeasi zi.
Alte retete retete care pot realiza un meniu de primavara
Tort cu mere
Ciorba de salata
Zacusca de ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii