Se pun la fiert cartofii cu coaja cu tot, si apa sarata care a dat in clocot. Cat sunt inca fierbiti incerci sa-i cureti, si sa-i tai felii si sa-i s
Se pun la fiert cartofii cu coaja cu tot, si apa sarata care a dat in clocot.
Cat sunt inca fierbiti incerci sa-i cureti, si sa-i tai felii si sa-i stropesti imediat cu ulei.
Se adauga zemaa de lamaie (sau otetul) si cepa taiata marunt.
Se adauga hasmatuchi taiat marunt si se lasa 30 de minute la rece pana se serveste.
Pofta buna!
Alte retete cu cartofi gasiti aici:
Salata de cartofi cu ardei si ceapa la tigaie,
Cartofi cu branzeturi la cuptor,
Cartofi in coaja la cuptor
Cartofi taranesti
Cartofi frantuzesti
Un an minunat petrecut alaturi de oameni si mai minunati!Bucataras.ro este a doua mea familie si ma bucur ca pe o parte...
Tort "1 an de Bucataras" (reteta 200)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj