Punem cartofii si morcovul in apa ca sa ii spalam. Apoi se pun la fiert in apa calda cu sare. Cind sint gata, se scot, se curata si se taie felii subt
Punem cartofii si morcovul in apa ca sa ii spalam. Apoi se pun la fiert in apa calda cu sare.
Cind sint gata, se scot, se curata si se taie felii subtiri cit sint calzi. Se stropesc cu ulei. Din doua galbenusuri crude, o lingura de mustar, zeama de la jumatate de lamiie si o cana mare de ulei se face o maioneza groasa,
care se lasa deoparte.
Sfecla, fiarta separat, se curata si se taie ca restul legumelor, se pune in salatiera dupa ce s-a racit.
Se adauga ceapa tocata marunt, o data cu castravetii curatati de coaja si taiati felii subtiri.
Legumele se amesteca bine, se sareaza dupa gust si se adauga peste ele sunca taiata marunt.
Se leaga amestecul cu maioneza, se pune in salatiera, se orneaza totul cu jumatati de masline si se lasa salata la rece doua ore inainte de a fi servita.
Alte retete cu mancaruri delicioase:
Placinta cu mere
Sparanghel
Urzici
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii