Cartofii mari ii taiem in bucati mai mici. Se fierb in apa cu sare pentru 15 minute, pana ce sunt aproape gata. Intre timp, se injumatateste ceapa ro
Cartofii mari ii taiem in bucati mai mici.
Se fierb in apa cu sare pentru 15 minute, pana ce sunt aproape gata.
Intre timp, se injumatateste ceapa rosie si se feliaza cat de subtire posibil.
Se amesteca otetul cu mierea si o lingurita de sare pana ce aceasta din urma se dizolva, apoi se adauga uleiul de
masline.
Se scurg cartofii, se amesteca cu sosul, ceapa si caperele. Se lasa la racit.
Se serveste la temperatura camerei.
Alte retete cu salata
salata boeuf
salata orientala
Am pregatit o prajitura finuta si umeda, inspirandu-ma de la lucia_bp de pe reteteculinare.ro. Imi pare rau ca m-am jucat...
Desert prajitura marmorata, cu branza si stafideGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa