Se fierb cartofii chifle, se curata si se taie felii potrivit de subtiri. Fasolea se fierbe separat cu o ceapa si putina sare. Separat se face un so
Se fierb cartofii chifle, se curata si se taie felii potrivit de subtiri. Fasolea se fierbe separat cu o ceapa si putina sare.
Separat se face un sos din otet, ulei si sare.
Apoi cartofii si fasolea se amesteca cu sos.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Placinta cu spanac si ou
Pui cu ananas
Ciuperci umplute
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii