Salata de ceapa

Se taie solzisori cepele si se toarna peste ele sosul format din apa, ulei, otet, sare, zahar si piper (sau boia iute).

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe rosii mari
  • 2 cepe albe mari
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri otet
  • 1 lingura apa
  • 4 linguri ulei
  • piper sau boia iute

Mod de preparare

Se taie solzisori cepele si se toarna peste ele sosul format din apa, ulei, otet, sare, zahar si piper (sau boia iute).
Se poate servi la diverse mancaruri sau ciorbe de fasole sau cartofi. Important este sa se pregateasca chiar inaintea servirii, sa nu se inmoaie.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...