Salata de conopida

Conopida se desface in buchetele. Se spala si se presara cu sare. Se lasa la frigider 2 ore, dupa care se trece sub jet de apa rece. Se lasa putin

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 galbenusuri fierte tari
  • ulei
  • suc de lamaie
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele.

Se spala si se presara cu sare.

Se lasa la frigider 2 ore, dupa care se trece sub jet de

apa rece.

Se lasa putin pe un servet, apoi se da pe razatoare.

Se asaza conopida pe o farfurie. Se stropeste din abundenta cu suc de lamaie si ulei. Se condimenteaza, dupa gust, cu piper.

Daca este necesar, se adauga si sare. Se lasa la rece o

ora.
In momentul servirii, salata se presara cu galbenusurile

fierte tari, date pe razatoare, si cu patrunjel verde, tocat

marunt.

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie

Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca