Conopida se desface in buchetele. Se spala si se presara cu sare. Se lasa la frigider 2 ore, dupa care se trece sub jet de apa rece. Se lasa putin
Conopida se desface in buchetele.
Se spala si se presara cu sare.
Se lasa la frigider 2 ore, dupa care se trece sub jet de
apa rece.
Se lasa putin pe un servet, apoi se da pe razatoare.
Se asaza conopida pe o farfurie. Se stropeste din abundenta cu suc de lamaie si ulei. Se condimenteaza, dupa gust, cu piper.
Daca este necesar, se adauga si sare. Se lasa la rece o
ora.
In momentul servirii, salata se presara cu galbenusurile
fierte tari, date pe razatoare, si cu patrunjel verde, tocat
marunt.
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa