Se taie buchetelele conopidei si se spala bine. Se pune la fiert in apa cu sare si dupa aproximativ 15-20 de minute se incearca daca e fiarta. Se scur
Se taie buchetelele conopidei si se spala bine. Se pune la fiert in apa cu sare si dupa aproximativ 15-20 de minute se incearca daca e fiarta. Se scurge de apa, se clateste putin si apoi se paseaza cu furculita sau se toaca marunt si apoi se amesteca bine cu maioneza. Se condimenteaza dupa gust. Se serveste rece, dupa cel putin o ora ca sa se fezandeze.
Se poate servi ca aperitiv, pusa in capacele de rosii. De asemenea, se poate servi intinsa pe piine.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa