Salata de conopida cu maioneza

Conopida curatata de frunze se fierbe in apa sarata. Dupa fierbere se scurge apa si se taie bucatele mici, iar apoi se amesteca cu sosul tartar. Iubit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g conopida
  • Jumatate de portie de sos tartar
  • 1 ceapa mica – optional
  • Cateva frunze de patrunjel – optional

Mod de preparare

Conopida curatata de frunze se fierbe in apa sarata. Dupa fierbere se scurge apa si se taie bucatele mici, iar apoi se amesteca cu sosul tartar. Iubitorii de arome intense pot adauga o ceapa mica, rosie, taiata marunt si niste frunze de patrunjel maruntite.
Alte salate recomandate

Salata boeuf

Salata pui

Salata fructe

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...