Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc si se sareaza putin. Se toaca varza, se adauga putina sare, miezul rosiilor, tocat, ardeii grasi, taiat
Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc si se sareaza
putin.
Se toaca varza, se adauga putina sare, miezul rosiilor,
tocat, ardeii grasi, taiati felii subtiri si patrunjelul verde,
tocat fin.
Galbenusul se amesteca bine cu mustarul, otetul si uleiul, dupa care se toarna peste compozitia preparata ulterior si se omogenizeaza usor.
Cu acest amestec se umplu rosiile, care se acopera apoi cu capacelul.
Pofta buna!
Alte retete recomandate
Salata boeuf
Salata pui
Salata fructe
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase