Salata de cruditati

Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc si se sareaza putin. Se toaca varza, se adauga putina sare, miezul rosiilor, tocat, ardeii grasi, taiat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg rosii
  • 1/2 kg varza alba
  • 1/2 kg ardei grasi
  • litru sos: 1 ou fiert tare
  • 1 lingurita de mustar
  • 2 linguri de
  • ulei
  • 1 lingurita de otet
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • tocat marunt
  • sare

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc si se sareaza

putin.

Se toaca varza, se adauga putina sare, miezul rosiilor,

tocat, ardeii grasi, taiati felii subtiri si patrunjelul verde,

tocat fin.

Galbenusul se amesteca bine cu mustarul, otetul si uleiul, dupa care se toarna peste compozitia preparata ulterior si se omogenizeaza usor.

Cu acest amestec se umplu rosiile, care se acopera apoi cu capacelul.
Pofta buna!

Alte retete recomandate

Salata boeuf

Salata pui

Salata fructe

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert waffle cu capsuni

"picnicul bucatarasilor".

Desert waffle cu capsuni
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca