Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc si se sareaza putin. Se toaca varza, se adauga putina sare, miezul rosiilor, tocat, ardeii grasi, taiat
Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc si se sareaza
putin.
Se toaca varza, se adauga putina sare, miezul rosiilor,
tocat, ardeii grasi, taiati felii subtiri si patrunjelul verde,
tocat fin.
Galbenusul se amesteca bine cu mustarul, otetul si uleiul, dupa care se toarna peste compozitia preparata ulterior si se omogenizeaza usor.
Cu acest amestec se umplu rosiile, care se acopera apoi cu capacelul.
Pofta buna!
Alte retete recomandate
Salata boeuf
Salata pui
Salata fructe
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa