prima data curatam nuca si o prajim pt 10-15 min. Dupa ce s-a racit o zdrobim. Punem la fiert 150 ml apa si o lasam sa de ain clocot apoi adaugam fain
prima data curatam nuca si o prajim pt 10-15 min.
Dupa ce s-a racit o zdrobim.
Punem la fiert 150 ml apa si o lasam sa de ain clocot apoi adaugam faina si jumatate sin ulei. Amestecam bine
Punem din nou pe focul mic si adaugam putina apa clocotita. Amestecam energic pana ce compozitia se desprinde de marginea vasului.
Separat freacam galbenusul cu mustarul, zeama de lamaie, ulei, sare si piper.
Incorporam sosul gros de faina, iaurtul sau smantana si amesteca bine.
Dam pe razatoare legumele si marul si le incorporam in maioneza impreuna cu nuca zdrobita.
Se serveste cu crutoane, cascaval ras si salata verde.
Un fel principal sau o cină generoasă cu ce avem prin frigider și cămară! Cu un pic de răbdare veți prepara...
Cartofi umplutiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj