Dovleceii se curata, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. Dupa ce se fierb (cateva minute), dovleceii se scurg, se racesc cu a
Dovleceii se curata, se spala si se pun la fiert in apa
clocotita cu putina sare.
Dupa ce se fierb (cateva minute), dovleceii se
scurg, se racesc cu apa rece si se taie in cubulete.
Partea alba a firului de praz se taie felii, se sa-
reaza putin ca sa se inmoaie, dupa aceea se
amesteca cu maioneza.
Apoi se pun in salatiera si se toarna peste ei sosul preparat din ulei, zeama de lamaie, mustar, marar
taiat marunt, sare si se amesteca usor, dupa care
se pot consuma.
Alte salate recomandate
salata legume
salata conopida
salata porumb
O supă delicioasă plină de vitamine, numai bună zilele astea de toamnă, ploioase și răcoroase!
Supa deasa din curcan cu legume si gartene la slow cooker Crock PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj