Salata de dovlecei cu iaurt

Dovleceii se taie in cuburi mari si se fierb in apa cu sare, se scurg si se pun intr-o salatiera de sticla. Separat se prepara sosul: iaurtul se bate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg dovlecei
  • 3 linguri ulei
  • 250 gr. iaurt
  • zeama de la 1/2 lamiie
  • sare
  • 2 linguri patrunjel si marar verde tocat

Mod de preparare

Dovleceii se taie in cuburi mari si se fierb in apa cu sare, se scurg si se pun intr-o salatiera de sticla. Separat se prepara sosul: iaurtul se bate cu telul intr-o cratita,se adauga uleiul putin cite putin si zeama de lamiie, la sfirsit verdeata tocata. Sosul se toarna in salatiera, peste dovlecei Se decoreaza cu masline.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Trandafir

Una din cele mai bune retete cu aluat dospit mancate vreodata !!! Abea am apucat sa pun deoparte pentru pachetul copiilor...

Prajitura Trandafir
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca