Se fierbe fasolea impreuna cu radacina de patrunjel, foaia de dafin, tarhonul, cimbrul, piperul si sarea. Cind a scazut complet zeama si fasolea s-a m
Se fierbe fasolea impreuna cu radacina de patrunjel, foaia de dafin, tarhonul, cimbrul, piperul si sarea. Cind a scazut complet zeama si fasolea s-a muiat, se strecoara si peste fasolea calda se toarna otetul, uleiul, usturoiul pisat si ceapa tocata. Cind s-a racit, se adauga rosiile taiate felioare Se garniseste cu salata verde si se serveste rece.
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa